Kohokohdat

 

 

 

Sairaanhoitajaopiskelija Katri Sajama on vuoden 2017 Queen Silvia Nursing Award -stipendiaatti

Vuoden 2017 Queen Silvia Nursing Award -stipendiaatti on Tampereen ammattikorkeakoulun opiskelija Katri Sajama.

Stipendin yhteistyökumppaneiden edustajista koostuva raati katsoi Katri Sajaman idean “Ystävällisestä ovenvahdista” yhdistävän innovatiivisella tavalla empatian ja teknologian. Puhuva ovivahti aktivoituu ovenkahvan liikkeestä ja sekä rauhoittelee että muistuttaa vanhusta tutulla, esimerkiksi omaisen äänellä.

Katri Sajama opiskelee ensimmäistä vuotta TAMKissa sairaanhoitajaksi monimuotokoulutuksessa. Hän on myös suorittanut hyvinvointiteknologian toisen asteen osatutkinnon täydentämään aiempaa metalliartesaanin tutkintoaan.

Lue lisää >>

 

 

Palkittu: TAMKin lehtori Markus Yli-Jokipii on Vuoden kuoronjohtaja 2017

Suomen Kuoronjohtajayhdistys ry on valinnut Vuoden 2017 kuoronjohtajaksi TAMKin musiikin lehtorin Markus Yli-Jokipiin.

Lue lisää >>

Hyväksi myyjäksi opiskellaan – Myyntiosaamisen tutkintokoulutukset alkavat TAMKissa

TAMK panostaa nyt tulevaisuuden myyntiosaajien kouluttamiseen ja aloittaa kaksi myyntiosaamisen tradenomin tutkintoon tähtäävää koulutusta, joista toinen on tarkoitettu merkonomeille. Koulutukset toteutetaan monimuoto-opintoina, joten tutkinnon voi suorittaa työn ohessa.

Lue lisää >>

Kevään yhteishaku 2017: TAMK Suomen korkeakoulujen kärkinelikossa

Korkeakoulujen kevään yhteishakuun osallistui kaikkiaan 151 600 hakijaa, TAMKiin jätettiin 18 186 hakemusta. Hakijamäärältään TAMK on maan toiseksi suosituin ammattikorkeakoulu. Kun hakijamäärään lasketaan myös kaikki yliopistoihin hakeneet, TAMK on neljän suosituimman korkeakoulun joukossa.

Lue lisää >>

 

 

Kyberturvallisuuden koulutusta Tampere3-yhteistyönä

Kyberturvallisuus on eri tahojen välistä yhteistyötä. Tässä hengessä rakentui yhteistyökuvio Tampereen ammattikorkeakoulun ja Tampereen teknillisen yliopiston kesken.

Lue lisää >>

Merkittäviä huomionosoituksia TAMKille AMK-päivillä

TAMK pokkasi Kajaanissa järjestetyillä AMK-päivillä 17.5. kolme upeaa voittopalkintoa ja lisäksi yhden kunniamaininnan. Suomen Yrittäjät palkitsi Y-kampuksen parhaasta yrittäjyystoiminnosta – palkinto annettiin nyt ensimmäistä kertaa korkeakoululle. Parhaan TKI-hankkeen kansallisen palkinnon sai Biourea-hanke, ja kansainvälisen sarjan voiton vei eMenthe-hanke.

Lue lisää >>

Tampereen uusi korkeakouluyhteisö syntyy vuoden 2019 alussa

Tampereen uusi korkeakouluyhteisö syntyy vuoden 2019 alussa, jolloin Tampereen yliopistosta ja Tampereen teknillisestä yliopistosta muodostuu uusi säätiöyliopisto, Tampereen yliopisto. Uuteen yliopistoon siirtyvät yhdistyvien yliopistojen toiminta, henkilöstö, opiskelijat ja varallisuus.

Lue lisää >>